maanantai 18. kesäkuuta 2012

Maanantaihaahuilua, osa 1

Kun mahdollisuuksia on liikaa, ei osaa enää päättää, mitä tekisi. Astuin aamulla ulos ovesta helteiselle Koloniestrasselle suunnitelmanani ainoastaan mennä sinne, minne nenä näyttää. Se näytti ratikkapysäkille.

Käpsyttelyä Prenzlauer Bergissä, läkähdyttävän kuumuuden pakenemista ostoskeskuksen uumeniin, pientä ostostelua, iso italialainen kasvis-juustoleipä joka oli viedä tajun ja pikapyrähdys Alexanderplatzin hulinassa. Niistä on päämäärätön maanantai tehty.


Ja tietysti Berliini-kliseiden perintöprinsessasta, valokuvausautomaatista. Ja tottakai miekin siihen menin, kun kerran kohalle sattui.

Puuteria olisi tuo pirkko voinut hikiseen naamaansa vähän tussauttaa, vaan olisiko merkittävästi auttanut. Kyllä siitä tunnelma kumminkin välittyy.

P.S. Susu, kun tuut tänne niin me NIIN käydään ottamassa kaverikuva.

2 kommenttia:

 1. Kaunis!

  Ihastelee mutsi Sörkasta, joka sai eilen pestyä tukkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mutsi, olen kade tuosta tukanpesusta koska siulla on sentään vissiin siellä Sörkan suihkussa sekoittaja, toisin kuin täällä. Ehkä tuo hana on joku blonditesti, mutta vaihtoehdot tuntuu olevan joko kiehuva teevesi tai hyinen avanto, ei mitään siltä väliltä. Schön.

   Poista