torstai 28. kesäkuuta 2012

Telkkaritornissa

Yksi Berliinin ehdottomista turrekohteista on Fernsehturm Alexanderplatzilla, joten sinnepä menimme mekin. Tötterö jäi minulta väliin edellisellä reissulla massiivisten jonojen takia, mutta nyt tilanne oli huomattavasti inhimillisempi. Lippujono veti sukkelasti, opastaululta näki oman torniinpääsyajan ja odotellessa saattoi nauttia virvokkeita: justiinsa silleen niin kuin tädit tykkää.


On se iso kylä.Tornibaarissa piti tietenkin nauttia jokin paikan nimikkodrinkeistä. Päädyimme niinkin eksoottiseen valintaan kuin Berliini. Susanna luonnehti kyseisen juoman ulkonäköä erittäin kauniisti: viimeinen oksennus ennen sappinesteitä. Maku ei onneksi vastannut visuaalista kokemusta.


Kaupan kautta ulos kuten tapana on, danke schön. Tuotteistaminen on kyllä näillä pojilla ja tyttärillä hallussa, mutta laukkuun ei kuitenkaan nyt lähtenyt minitornia, tiedoksi pettyneille kotijoukoille. Eikä torniskumppaakaan, jossa tuntui olevan katteet kohdillaan kun ottaa huomioon, että pullo kuohuvaa lähtee täällä marketin hyllyltä reilusti alle vitosella.

Kyllä olisi aiheellista saada vihdoinkin vastaavaa toimintaa myös Lappeenrannan vesitorniin. Ainakin Hannelore ja Ulrike lupaavat tulla sinne päiväskumpalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti